Аладин сватба параклис на Лас Вегас: брак средиземноморски стил

Аладин Сватба Параклис на Лас Вегас ще ви позволи да избягате от светската да се сраже в красива обстановка, оформена в средиземноморски дизайн. Грациозни картини на цветя и водни сцени акцент величествени колони и заоблени арки, които отличават един от уникалните допълнения на града.

През 1967 г. елвис се е венчала с Присила на церемония, която трае само няколко минути.

Днес има две параклиси, за да се проведе сватбени тържества. В Archway of Love има 60 гости. Предният олтар е обграден от тежки винени завеси. Централен бродиран килим, който се простира на пода отпред назад. Бели, украсени пеуди позлатени със златни акценти чакат очаквайте да предложи на гостите удобно място. Градински стенописи, бръшлян-близнаци колони, и дървени шпинделни порти предполагат пасторална примамка.

За разлика от това, “Скъпата капела” е обзаведена с по-тежките средиземноморски дизайн печки от тъмно дърво. Меки пастели с изобилие розово очертават нежно уютна стая с цветни стенописи и примамливи решетка. В по-малкия параклис могат да се настанят 12 гости, за да създадат интимна обстановка. Пустинни цветове акцент класически стил, за да се осигури Очарованието на Стария свят на най-съвременна романтика.

Пакетът Love Me Tender осигурява имидератор на Елвис, който да извърши брачната ти церемония в истински отхвърляне към ерата на краля. Или можете да изберете пакета Magic Carpet Ride за фантазия-базирана пътуване до Ориента за вашите брачни амплитуд. Можете дори да участвате в конкурс за шанс за безплатна сватба, която да се проведе в параклиса Аладин.

Прилежащият хотел предлага стаи за гости и казино за пред-следа и настаняване.

Вие може да искате да практикуват превръзка с воал и шалове, за да дадете сватбата си истински източната вкус, въпреки че това може да бъде по-добра идея за шаферките, отколкото на булката. Или донесете няколко лампи с надеждата, че вашето вълшебство ще изглежда да председателства над церемонията.

Персоналът на Аладин с нетърпение очаква да отговори на вашите въпроси и да предложи полезна информация, която може да ви насочи в правилната посока за вашите сватбени планове. Посетете уебсайта или се свържете с нас, като използвате предоставената там информация за контакт, за да научите повече за динамичните възможности за извършване на вашите брачни въпроси в необичайна, интригуваща атмосфера на романтика и приключения. Можете да посетите този параклис онлайн в Аладин сватба параклис.