Известното списание Flex

Flex списание обхваща спорта на културизъм и е идеален за конкурент или фен на спорта. Гъвкаво внимателно разглежда много аспекти, участващи в спорта на мъже и жени ‘ s Културизъм включително тренировка съчетания и хранителни открития и дори спонсорират сценична Културизъм събития и състезания.

Има и изключителни статии, включени в Flex като тайните на шампионите, конкурентни тактики и стратегии, и дори как да управлява успешна кариера културизъм. Flex също обхваща хардкор културисти и показва читатели как да добавите размер и симетрия за най-невероятни бързи резултати. Flex също така осигурява на читателите с тренировки на шампионско ниво съчетания, конкурсни профили, актуализации на научните нутрии и конкуренцията покритие и резултати.

математически модели в ядрената

Можете да разчитате на всеки въпрос да бъде изпълнен с полезна информация, която обхваща обучение, обучение, и включва снимки, които са сигурни, за да ви вдъхнови да сляза си задника и бързам към местния фитнес. Flex е несъмнено най-точна информация попълнено Бодибилдинг и вдигане на тежести списание можете да си купите. Всичко, от което се нуждаете, е времето и дисциплината да направите това, което трябва да направите, за да получите резултатите, които желаете. Не само ще се подобри външния си вид, но всички ще бъдат много по-силни.

Flex е добре си струва инвестицията на време и пари, когато защото това ще ви мотивира да отидете на фитнес, да гледате какво ядете, и да ви вдъхнови да се придържате към вашия план за тренировка. Мнозина казват, че Flex им помогна да развият дисциплината, от която се нуждаеха, за да се усъвършенстват допълнително. Flex списание е добре известен като глас за шампионите на света културизъм и е трябва да има за всички твърди ядро тялото строители. Flex не спира в просто обяснява как да се тренировка.

зоомагазин догифешън

Вдигане на тежести разгражда мускулната маса след това, когато тя възстановява себе си расте по-голям. Въпреки това, Ако не ядете правилно и даде тялото си важни хранителни вещества, тя трябва да компенсира тези, които са били загубени по време на упражняване, тогава вие не трябва да очаквате мускулите да се чувстват или изглежда по-добре. Flex обсъжда храненето в дълбочина с повече подробности от всички останали.

Flex се стреми да научи своите читатели на принципите и теории за обучение, които преподават, които включват подробности като високо повторение и осем седмици оръжейни програми. Всяка година Flex публикува добавка ръководство и дори цени на всяка билка, протеин, и хормон на пазара. Те също така ви кажа каква е целта на всяка добавка е и как тялото реагира на тях. Flex ще обсъди важни ползи и отрицателни странични ефекти да използвате всичко, което пишат за.

Най-добрата част за Flex е, че статиите вътре ясно обясняват как работи тялото. Има квалифицирани специалисти, които предоставят много информация за храненето и добавка информация и включват много цветни вдъхновяващи снимки за мъже и жени. Какво повече може да поискаш?