Малки сватби с големи идеи

Ако винаги сте мечтали за голяма, луксозна сватба, разбираемо е, ако несигурността от над една година ви е оставила недоволни и разочаровани. Но чуйте ме: Ами ако вашият сватбен ден се окаже по-голям, отколкото сте си представяли? Искам да обсъдя как да намалим сватбата си и да я превърнем в приключение, за което ще погледнеш назад след 30 години и ще кажеш: „Уау, това беше страхотно преживяване“. Нека разгледаме трите основни фази, за да превърнем голяма сватба в преживяване.

Списъкът с покани. Ще трябва да го отрежете независимо. Колко зависи от вашето ниво на комфорт. Искате ли 5-10 от най-близките ви приятели и семейство да присъстват, или само вие и вашият партньор? И в двата случая по-малко посетители отваря повече възможности. Церемония може да се проведе в условия, където 100 души никога не биха се събрали. Искате ли да направите всичко и да имате церемония с балон с горещ въздух? Предлагат се балони с горещ въздух и сватбени пакети за до 12 човека. Следиш ли къде отиваме? Възможностите са почти неограничени.

Концентрирайте се върху приключението, а не върху сватбата. Двойките, които планират интимна приключенска сватба или бягство, често правят огромна грешка, докато планират своя специален ден. Те първо разглеждат брака, а след това опита. Това е нещо, което силно предупреждавам да избягвате. Защото много двойки виждат ваканцията си за „перфектния ден“ като конна езда или разходка с хеликоптер – но какво да кажем за роклята и смокинга? Как ще се справим с логистиката? Ще отидем в прекрасен парк или нещо подобно.” Първо и най-важно, помислете за вашето приключение с “най-добрия ден”. Помислете за ден, който символизира вас двамата като двойка, каквото и да е това. В крайна сметка защо не Вашият сватбен ден не е празник на връзката ви? И гарантирам, че сватбена рокля и церемония могат да бъдат включени в практически всяко приключение. Приключение на кон? Възможно е. Хеликоптер? Лесно като пай. Разходка до хижа в беккънтри? Това е напълно възможно. Джип офроуд приключение? Също така да.

Погледнете кое най-добре ви представя. Вече засегнахме това, но си струва да се поразровим повече. Това не се отнася просто за дейности, но оттам ще започнем. Помислете какво обичате да правите или какво бихте искали да правите. Какво запалва огъня във вас? Това високооктанова дейност ли е като парасейлинг или разходка с хеликоптер? Дали това е дейност, свързана с животни, като конна езда или пътуване с камила из Мароко? Нещо по-спокойно ли е, като разходка из секвоите, последвана от пикник? Обичате ли да опитвате нови неща или предпочитате да прекарате деня си в дейности, които вече са значими за вас и вашия партньор?

Друг, може би дори по-важен, въпросът е: Какво искате да почувствате и изживеете в сватбения си ден? Призовавам ви да изследвате отвъд очевидните термини като безгрижен, спокоен и весел. Извадете речника си и потърсете някои допълнителни опции. Тези думи не трябва да са обичайни дескриптори като „приключенски“ или „луд“. Те могат да опишат какво виждате и как се чувствате. За да започнете, ето няколко примера за думи: Органично…Вълнуващо… Страхотно…Емоционално Ново…Луксозно… Скалисто…Планински… Рай Тази игра с думи също ще каже кой фон и настройките са най-подходящи за вашата концепция. Поради постоянно променящите се ограничения за пътуване, може да не планирате далечно пътуване в чужбина. Все пак има изобилие от идеални за сватба места, които могат да бъдат намерени точно тук, в Съединените щати, от скалисти планински върхове до буйни тропически гори, огромни червени пустини, градски пространства и всичко между тях. И така, какво трябва да загубите? Възползвайте се от тази възможност, за да излезете и да изживеете приключение. След това използвайте това като фон, за да се обвържете един с друг. Бързата сватба в съдебната палата не трябва да е резултат от намаляването на вашето събитие. Може да е началото на много невероятни приключения с вашия любовник.