Малък параклис на цветята

Анкетата от Списание “Лас Вегас” гласува този параклис в Лас Вегас най-доброто сред много други. Списание Невада избран Little Chapel на цветя като най-добрият лас Вегас сватба параклис в южната част на Невада. Списание Bride и няколко телевизионни програми като Regis и Kathy Lee, Фокс, и ABC Dateline аплодира този много специален сватбен параклис в Лас Вегас, като уникален със своята на място водопад, живописен дървен мост, и красиви основания, които допълват живописния параклис.

Лас Вегас сватбени параклиси проникват в тази историческа област, но малцина предлагат най-много опции и удобства като Little Chapel на цветята. Пейзажът и оформлението на този атрактивен имот са сред най-пищните сватбени параклиси лас Вегас.

Услугите за цветя и фотографии на място осигуряват незабавен достъп за планиране и тържествена готовност.

Всяка услуга за сватба е насрочена за най-малко 30 минути разлика, за да се предотврати припокриване между резервации и сватбени партита. Министрите ще извършват граждански или религиозни церемонии и могат да добавят лични щрихи, когато се срещнат с вас преди началото на службата. Разбира се, както и при другите параклиси от Лас Вегас, ще се насладите на безплатна услуга за лимузина (с изключение на върха) между хотела и параклиса ви.

Гостите могат да видят вашата церемония онлайн безплатно

и в аванс, те могат да поръчат или да изпрати сватбени подаръци на щастлива двойка. Можете дори да планирате медения си месец в местен бягство в Лас Вегас или да се качите на самолет за далечно място, всички координирани с помощта на грижовен сватбен агент.

Направете вашата сватба специално и запомнящо се като посетите Little Chapel на цветята, за да видите какво те имат да предложи, за да си предстоящи брачни части по-красива и дъх, от колкото някога сте си представяли. Можете да посетите този параклис онлайн в Малката параклис на цветята.