НАМЕРЕТЕ МЕЧТАНАТА СИ СВАТБЕНСКА РОКЛЯ НА БЮДЖЕТНИ СЪВЕТИ

Всички искаме да облечем нещо специално на големия ден, без значение къде е вашата сватба в мащаба на величието. Проблемът е, че вашият специален ден почти винаги ще бъде на висока цена. Дори една скромна сватба ще изисква планиране, а пестеливите булки може да им е трудно да оправдаят харченето на много пари за дреха, която ще се носи само веднъж.

Изобилието от вдъхновение и опции затруднява избора! Не е необичайно дамите да развият вкус към модни рокли, за да открият, че са извън техния финансов обсег. Маделин, собственик и дизайнер на Bridal Envy (и скорошна булка), се озова точно в този сценарий. Докато пазаруваше сватбената си рокля, тя често откриваше, че разходите ще я принудят да се откаже от мечтания меден месец. Madeline предлага разнообразие от опции в Bridal Envy, за да помогне на булките да преодолеят тази трудност, включително ръчно подбрани дизайнерски сватбени рокли втора употреба, възможност за продажба на вашата сватбена рокля и набор от рокли на достъпна цена. Тя споделя и най-бюджетните си съвети за пазаруване на сватбени рокли!

1. Определете бюджета си и потърсете дизайнери и компании, които предоставят рокли в него!

Ако сте определили бюджет за роклята си, смятам, че е от решаващо значение да се опитате да се придържате към него. Вашият бюджет трябва да определи видовете рокли и бутици, които посещавате от самото начало. Мисля, че булките трябва да имат реалистични очаквания за това какво бюджетът им ще им позволи да закупят. Ако бюджетът ви е по-малък от 11 000 долара, може да не сте в състояние да си позволите модна рокля с ръчни мъниста. Пазаруването извън бюджета ви ще доведе само до разочарование!

Според Bridal Envy булките трябва да създадат бюджет за сватбения си ден, защото цените могат бързо да станат непосилни и таксите може да бъдат пренебрегнати. Разполагаме с нова гама от рокли от турския дизайнер Тарик Едиз и нашите рокли позволяват на булките да персонализират стила си, без да нарушават парите.

2. Купете употребявани артикули.

Друга алтернатива е да закупите употребявана рокля. Едно от най-красивите дрехи, които притежавате, ще бъде вашата сватбена рокля. Те са добре изработени и добре изградени и обаче ще бъдат носени само веднъж. Купуването на употребявана рокля ви дава достъп до дизайнерски етикети от висок клас на малка част от цената. Същото може да се каже и за аксесоарите.

Ние сме придирчиви към нашите рокли и избираме само тези в отлична форма. Всички рокли трябва да бъдат химическо чистени преди закупуване, а бъдещите булки са информирани за всички недостатъци (ако има такива). Красотата на употребяваната рокля е, че повечето жени не се вписват в стандартните размери, а по-ранните корекции може да са идеални за бъдещата булка! Ако са необходими промени, шивачите обикновено оставят допълнителния плат в шевовете на променените рокли в случай на промяна на размера, като ги връщат към първоначалния им размер, ако е необходимо. Моля, разгледайте нашата селекция.

3. Плащането за основни артикули за екипировка си заслужава.

Има неща, в които си струва да се инвестира! Не пестете от външния вид, който искате. Той отразява кой сте, така че не купувайте нищо, което „не сте вие“ просто защото е в рамките на вашия бюджет. Обърнете внимание и на структурата на роклята. Искате да се чувствате комфортно и уверено в сватбения си ден, а лошо прилепналият корсаж или презрамки само ще ви пречат! Това означава, че трябва да наемете професионална шивачка, която да пасне роклята ви по поръчка. Нищо не е по-неудобно от булката, която се спъва в твърде дългия си подгъв или показва твърде много с твърде къс подгъв! Рокля, направена само за вас, винаги ще изглежда страхотно!

4. Опитайте няколко различни стила, но не се страхувайте да направите избор веднага.

Да обичаш и губиш:
Опитайте различни стилове.
Не продължавайте да опитвате по същия начин, след като опитате такъв, който не ви подхожда.
Намалете възможностите си до избраните от вас форми и стилове.
Също така е от решаващо значение да не се притеснявате да пробвате всяка рокля в света за всеки случай! Ако мислите, че втората рокля, която пробвахте, е тази, сте прави!

5. Отърви се от роклята си!

Булките разбираемо са лоялни към роклите си, но реалността е, че почти сигурно никога повече няма да бъдат носени. Продажбата на роклята ви освобождава средства за закупуване на нещо по-практично или важно за отбелязване на вашите специални дни, като например лента за вечност или втори меден месец! Това също е шанс тази зашеметяваща рокля да блесне за друга булка.