Прости идеи за сватба в центъра, които добавят красота към масата

Тези уникални централни идеи за сватба ще оставят трайно впечатление за всички, които участват във вашата церемония и прием. Всяка булка иска нейният голям ден да бъде невероятно специален и създаването на уникална сватба, която всички помнят с удоволствие, е крайната цел на повечето сгодени двойки.

Едно от първите решения, които булката и младоженецът трябва да вземат заедно, е сезонът, в който биха искали да се оженят. В края на краищата зимните сватби обикновено са много по-различни от пролетните и летните сватби, така че е важно да изберете времето от годината, което е точно за вас. След като сезонът е стеснен и е избрана официална дата за сватба, е време да започнете да избирате сватбени цветове!

Цветовата палитра на сватбата е от решаващо значение, защото тя трябва да бъде включена във всички аспекти на сватбата, като рокли за шаферки, флорални аранжировки, церемония и декорации за приемане, а често пъти и сватбената торта! След като сте избрали цвят или група от цветове, трябва да започнете да мислите за идеи за сватбения си прием.

идея за сватбен център Сватбата ви трябва да бъде красиво събитие, а не такова, което да ви накара да разкъсате косата си, така че трябва да се постараете, за да избегнете стреса! Ето защо тези прости, но елегантни централни идеи за сватба ще ви бъдат полезни.

Кръглите приемни маси са норма за повечето сватбени приеми и обикновено имат някаква покривка или спално бельо. Покривките в основен, приглушен нюанс като кремави или светло бежови ще работят най-добре с тези централни идеи за сватба. В зависимост от размера на таблицата, най-вероятно ще има шест до осем настройки за място. Поставете висок стъклен бокал за вино пред всяка чиния и напъхайте салфетка от плат вътре във всяка, така че да се издуе и да прилича на цвете. Използвайте платнени салфетки, които са основният цвят на вашата сватба – например салфетки, които са в същия цвят като шаферските рокли. Цветните салфетки ще добавят акцент върху вашата маса, особено след като имате такива покривки от основен цвят. Тези “флорални очила” са прости, но елегантни,

Поставете кръгло огледало в средата на масата и поставете стъклена купа или ваза, пълна с флорална композиция, която включва цветя, които са в същия цвят като вашите салфетки. За допълнително малко “oomph” можете да разпръснете венчелистчета на масата също. Тези прости идеи са стилни, уникални и елегантни и вашите приятели и семейство със сигурност ще запомнят вашия специален ден!

Розови идеи за сватбена маса

Цветя и свещи винаги са били популярни идеи за сватбена маса, но ако не можете да решите между двете, няма причина да не имате и двете! Има безброй начини за комбиниране на флорални аранжировки и свещи в зашеметяващи сватбени централни елементи и с малко размисъл и малко усилия можете да създадете някои от най-красивите декорации на маса за сватба, които някога сте виждали. Всъщност, зачервената булка може да свърши, споделяйки светлината на прожекторите с централните си рецепции в големия ден!

Розовото винаги е било модерен сватбен цвят, защото е толкова романтично. Пастелните нюанси на розовото символизират младостта и невинността, докато ярките розови и горещи розови издават модерно, актуално настроение. Който и розов нюанс да предпочетете, включително розовите цветя във вашите сватбени централни елементи, не би трябвало да е проблем, защото има толкова много розови цветя, от които да избирате! Далии, теменужки, маргаритки, гладиоли, лилии и божури са само няколко … и да не забравяме любимите за всички времена сватби, розите!

Вашият сватбен цветар трябва да ви помогне да изберете перфектната комбинация от цветя и зеленина за вашите централни елементи и ще ви трябват няколко прозрачни стъклени вази, в които да покажете флоралните композиции. Вазите с квадратна или правоъгълна форма са страхотни идеи за централна сватбена маса! Поставете розовите флорални композиции в центъра на вашите приемни маси. идея за сватбен централен елемент Поставете ги върху кръгли огледала, за да създадете малко блясък.

Сега е време да хвърлите няколко свещи в сместа. Можете да намерите свещи за запалване на чай и малки стъклени свещници в почти всеки магазин за отстъпки в града и те са относително евтини. Поставете две свещи върху огледалото до вашата розова флорална композиция. Белите свещи ще добавят малко контраст към всички розови, но пастелните розови свещи също ще работят – зависи от вас!

Предоставянето на гостите на сватбени услуги, които да занесат със себе си, е традиция, която се радва на повечето булки, а включването на розовия цвят в тези малки подаръци също може да ви помогне да помислите за идеите за централна сватбена маса. Поставете малки бонбони като ментови бонбони, бадеми от Йордания или М & М в отделни розови торбички или торбички. Можете да ги завържете с розови панделки и да прикрепите малък етикет, който включва името на булката и младоженеца и датата на сватбата. Поставете една от тези розови сватбени услуги пред всяко място, за да добавите още повече розово към рецепцията.

Използването на розови флорални аранжировки, малки свещички с чаени чаши и розови сватбени услуги е лесен начин да включите розовия цвят в централните елементи на вашата сватбена маса. Независимо дали следвате точно тези планове или ги ощипвате, за да ги направите свои собствени, със сигурност ще имате атрактивни приемни маси!

Външни идеи за сватбен прием на открито

Независимо дали е на плажа или във вашия собствен двор, нашите идеи за централен прием на сватба ще ви бъдат полезни, докато планирате вашата сватба на открито. Сватбите на открито обикновено изискват малко повече планиране и усилия, отколкото сватбите на закрито, поради местоположението им, но не трябва да е трудно да направите централните места за приемане! Дори ако решите да проведете приема си на закрито, след като сватбената церемония приключи, можете да придадете на сватбените ви централни усещания на открито, които да се съчетаят с общата тема на вашия специален ден.

Сватбите, проведени на бели пясъчни плажове, автоматично имат тропическо усещане за тях, а използването на морски раковини и палмови клони като декорация на масата са прекрасни идеи за централен сватбен прием. Поставете няколко парчета длан в центъра на всяка маса, централен елемент за плажна сватба и поставете отгоре голяма раковина. След това можете да разпръснете различни големи черупки около голямата черупка. Заобиколете вашето тропическо творение с бели свещи в прозрачни стъклени буркани, обвити с нишки от канап. Това е лесен централен елемент, който може да се съчетае с тропическа сватба на плажа или просто да добави тропическа атмосфера към сватба, проведена във вашия собствен двор.

Говорейки за това, сватбите в задния двор растат все по-популярни, тъй като все повече хора решават да намалят мащаба и да спестят пари, като правят евтини сватби и приеми у дома. Вътрешните маси и маси за пикник са чудесно място за вечеря и общуване по време на сватбен прием и можете лесно да ги украсите с чудесни централни елементи. Малките метални кофи, пълни с диви цветя, може да са всичко, от което се нуждаете, но ако искате да пропуснете цветята изцяло, можете да използвате храната като основен елемент. Червени и бели карирани покривки и домашно приготвени ябълкови пайове могат да придадат на вашите приемни маси в задния двор „провинциален“ вид, а кошничките с плодове могат да бъдат едновременно декорация и здравословна алтернатива на сладките десерти.

Градините могат да осигурят странна, романтична обстановка за сватби на открито, а много от тях разполагат и с достатъчно място за приеми на открито. Маси могат да бъдат поставени сред разкошни дървета и цветя, а допълнителните флорални аранжировки са лесни идеи за централен прием на сватба на открито. Вазите с цветя, които растат в градината, придават чар на рецепцията и дори можете да разпръснете допълнителни цветни листенца на всяка рецепционна маса за допълнително докосване на романтиката.

Сватбите и приемите на открито може да включват малко допълнителна работа, но измислянето на идеи за централните елементи на вашия сватбен прием трябва да бъде забавен процес. Спестете пари, като ги създадете сами и работете заедно с годеника си, за да създадете специални спомени заедно. Не забравяйте да напомните на сватбения си фотограф да ги направи много!

Прочетете също 5 съвета как да започнете да планирате своя мечтан сватбен ден!