Функция за лийн BPM за списание INMFG

PRONTO Северна Америка, Майк Лигуджински и Томас Р. Кътлър, водещият журналист в производството на нацията, автор на статия, “Премахване на отпадъците с инструменти за управление на бизнес процеси”. Статията на lean производство функция може да се намери в списание InMFG.

Pronto Северна Америка, Inc. (www.prontoerp.com), базирани в Еден Прери, MN, е широко признат като орган в технологично задвижвани бизнес решения и управление на процеси. Използвайки иновативни техники и инструменти за внедряване, Pronto Северна Америка генерира повишена производителност, обслужване, ефективност и отчетност. Чрез PEER™ (Оценка на процеса изпълнителен преглед) Pronto Северна Америка отразява ценностите на lean производство в цялото предприятие. Тази функционалност се постига чрез използване на висококвалифициран персонал от световна класа и иновативен процесен модел и инструменти за автоматизация, несравним в индустрията, осигурявайки реализация на непрекъснато подобряване на процеса и рентабилност.

Pronto Северна Америка е главният дистрибутор на PRONTO-Xi™, цялостна софтуерна система, която позволява на производителите, дистрибуторите и търговците на дребно ефективно да управляват всички фази на своя бизнес. Далеч повече от една система за планиране на ресурсите на предприятието (ERP), финансовите и дистрибуторските приложения на PRONTO-Xi са уникални и осигуряват максимална възвръщаемост на инвестициите за голямо разнообразие от организации от 1976 г. насам. От ПРОНТО До Проенто Добив; от ПРОНТО Планиране до СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО НА от PRONTO разпределение изисквания планиране (DRP) до PRONTO управление на прогнозите, напречното сечение и широчината на интегрираните елементи, адресирани от PRONTO-Xi, е непосрещната на пазара и оправдава естествената лидерска роля като най-доброто напълно интегрирано бизнес софтуерно решение.

Томас Р. Кътлър, президент &ceo , TR Cutler, Inc., (www.trcutlerinc.com) Форт Лодърдейл, ФЛ, е основател на Консорциума за производствени медии, група от две хиляди журналисти, пишещи за тенденциите в производството. Той е водещ говорител на Института по ETO (www.etoinstitute.org) и е автор на Ръководство за връзки с обществеността и медии на производителя. Той може да бъде потърсен на имейл, защитен от спам ботове или 954-486-7562.