5 съвета как да започнете да планирате своя мечтан сватбен ден!

Наскоро ангажирани? Какво следва? 5 съвета как да започнете да планирате своя мечтан сватбен ден!

Така че наскоро годеникът ви предложи, вие казахте „да“ и сега се готвите да започнете да планирате сватбата си. Какво момиче да прави по-нататък?

Много жени са развълнувани и леко съкрушени, когато става въпрос да започнат да планират сватбите си. Те наистина не са сигурни откъде да започнат. Това е напълно нормално, така че не се паникьосвайте. Ако колата ви се повреди и се нуждае от ремонт, няма да я поправите сами, ще заведете колата си на механик, обучен експерт по ремонт на автомобили, нали? И така, защо бихте взели един от най-важните дни в живота си, огромна инвестиция на пари (средната сватба е $ 25 000) в много поразително време от живота си, за да планирате сватбата си сами? Заслужавате да имате малка помощ от професионален организатор на сватби (като мен), за да започнете в правилната посока, която да ви помогне да стигнете по правилния път, да се организирате, да прекарвате времето си разумно,

Ами аз съм тук, за да ви помогна да започнете да планирате невероятната си мечтана сватба. Ето моите 5 съвета, за да започнете и да ви насочим към правилния път към мечтания сватбен ден!

1. Сгодени сте! Празнувайте!

Това е толкова специално време в живота ви, така че не забравяйте да го отпразнувате! Ако някой предложи да бъде домакин на годежно парти, не го отказвайте. Това е вашето време да се чувствате красиви и да свикнете да станете светеща булка. Наслаждавайте се на всеки момент от годежа си, защото преди да го разберете; ще свърши.

2. Решете каква сватба искате

Важно е, преди да направите нещо друго, наистина трябва да седнете и да разберете как изглежда мечтаният сватбен ден. Много двойки изцяло прескачат тази стъпка и това, което в крайна сметка се случва, е, че нямат сватбения ден на мечтите си и след това не могат да спрат да мислят за това. Ако говорите с много семейни двойки, много булки ще ви кажат, че не са имали сватбения ден на мечтите си. Те може да се измислят, че нямат достатъчно пари или време, за да ги планират. Но това, което наистина им липсваше, беше процес и експерт по сватби, които да им помогнат да вземат решения, да го видят от друга гледна точка и да направят невъзможното всъщност възможно! Но това, което направиха, беше да планират да свършат всичко и да преживеят деня си с надеждата, че всичко ще стане както трябва. Това е много стрес! Но какво, ако ти кажа, че не е това, което трябва да бъде сватбеният ви ден. Би трябвало да става дума за вълнуващ етап в живота ви, за да се съберете двамата, за да станете съпруг и съпруга. След като кажете „аз го правя“, вие давате на гостите си невероятно изживяване (вашата визия), за да празнуват с вас.

3. Решете колко искате да инвестирате в мечтания сватбен ден?

Бюджетите за сватби не трябва да бъдат страшни, освен ако не искате те да бъдат. Измислете фигура и се уверете, че е реалистично с броя гости, които ще имате на сватбата си. Откъде ще идват тези средства? Имайте предвид, че когато родителите помагат да допринесат за сватбата, те често започват да диктуват какво можете и какво не. Някои двойки нямат избор, който сами плащат за сватбата си и може би за студентски заем и нов дом на върха му. Уверете се, че това е сума, която ви харесва и понякога може да се наложи да се жертвате в определени области, за да имате деня на мечтите си. Но знам, че е възможно да съм помагал на двойките да постигнат мечтаните си сватби с бюджети между 15 000 и 70 000 долара.

4. Започнете да проучвате церемонията и местата за прием

След като сте определили дата, наистина трябва да защитите мястото на DREAM възможно най-скоро. Къде се виждате да се жените навън, вътре, в църква, в градина, край водопада, във ферма, в селска обстановка, в банкетна зала … възможностите са безкрайни!

5. Получете подкрепа от професионален организатор на сватби (БЕЗПЛАТНО)

Спомням си как беше да започна да планирам сватбата си. Някак си се чувствах като „сърна с фарове“, без да имам представа откъде да започна. Знаех какво искам за сватбата си, но не беше възможно да се постигне (Или беше? Не с това отношение). Прекарвах часове и часове в гугъл и разпитвах за продавачи и места от приятели и семейство. Помислих си къде са се провели други сватби, на които присъствах и класирах залата. Но наистина ли исках сватба на някой друг? Не! Но аз се справях с най-лесния изход, защото планирането просто отнема много време и стресира. Това беше работа на пълен работен ден, сама по себе си. И едва видях Стив, докато планирах сватбата ни сам. И още по-лошо … въпреки че нашата сватба беше невероятна и нашите гости все още говорят за това. Слушах всички останали. И аз не имам сватбата си в МЕЧТА и сега след 2 години все още мисля за това. Иска ми се да знаех какво може да ми предложи организаторът на сватби.

Като съпруга и сега опитен организатор на сватби бях там и го направих (над 25 пъти, за да бъдем точни). Не просто планирам сватби, а помагам на булки (и младоженци) през много поразително и често стресиращо време в живота им. Тук съм, за да те хвана за ръката и да те преведа през емоционалните влакчета, които планират сватба. Нищо не означава повече за мен от това да се уверите, че имате деня на сватбата на ВАШИТЕ мечти, за да получите нещата, които искате за Вашата мечтана сватба. За да го направите личен ден, който отразява кои сте двамата. Искам да гарантирам, че ще останете на целта с бюджета си, ще ви съчетаете с най-добрите продавачи и места, които биха били най-подходящи за вас, и след това ще ви дам инструментите, за да гарантирате, че всъщност можете да СВЕТЕТЕ като звездата, в която сте и да не правите нищо друго но се наслаждавайте на всеки момент от деня си! Че’

Ако искате повече от моята помощ при проектирането на вашата мечтана сватба, можете да започнете оттук с моите специални отчети за дизайнерски тайни F * REE „7 лесни начина за получаване на фактор за сватба WOW“ и ще получите абонамент за моята популярна електронна -списание “Сватбени пожелания от Стефани Томпсън” с още страхотни съвети и трикове за планиране на сватбата.

Ами красива булка да бъда Надявам се това да ви помогне да посочите правилната посока към планирането на мечтаната сватба. Поздравления и се насладете на това невероятно време от живота си!

Прочетете също Сватбени теми, за да направите големия си ден специален