Творчески списания

Ние сбъдваме вашите мечти

“И знаех точно колко стара е Пепеляшката на Уолт Дисни, когато намери своя принц.”
rawpixel-1081167-unsplash.jpg
pexels-photo-1488315.jpeg
Play Video

Виж как

Добре дошли

Ние планираме и организираме сватби
които завладяват въображението.

alvin-mahmudov-172232-unsplash.jpg

Букети и стил

„След известно време, точно по средата на обикновен живот, любовта ни дава приказка.“

Сватбени торти

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Фентъзи сватбено ръководство

„Сто сърца биха били твърде малко, за да нося цялата си любов към теб.“

Кетъринг и декорация

„Най-висшето щастие на земята е щастието на брака.“
nyana-stoica-792489-unsplash.jpg

Уникални места

„В аритметиката на любовта едно плюс едно е равно на всичко, а две минус едно не означава нищо.“

Последно от блога

„Съмняваш се, че звездите са огън; Съмнение, че слънцето се движи; Съмнявайте се в истината да бъдете лъжец; Но никога не се съмнявайте, че обичам. “
Play Video

Малък параклис на цветята

Анкетата от Списание “Лас Вегас” гласува този параклис в Лас Вегас най-доброто сред много други. Списание Невада избран Little Chapel на цветя като най-добрият лас

Прочетете още

Известното списание Flex

Flex списание обхваща спорта на културизъм и е идеален за конкурент или фен на спорта. Гъвкаво внимателно разглежда много аспекти, участващи в спорта на мъже

Прочетете още

Nuntă și jocuri de noroc: sfaturi pentru planificarea unei nunți de succes


Jocurile de noroc la nuntă nu sunt atât de ușoare pe cât pare. Unul dintre cele mai dificile lucruri de înțeles este cum să pariezi atunci când mulțimea este împotriva ta. Acest lucru este valabil mai ales dacă nunta dvs. este în Las Vegas. Fiind una dintre cele mai populare locații pentru un sfârșit de săptămână de nuntă, Las Vegas are o mulțime de site-uri de jocuri cu profil înalt, unde jucătorii de jocuri din întreaga lume vizitează în zilele nunții lor. Jocurile de noroc la nuntă pot fi o experiență emoționantă sau pot de asemenea să ajungă să fie un coșmar.

În timp ce mulți consideră că Las Vegas este o escapadă romantică de vacanță, mulți dintre ei nu își dau seama că există atât de multe riscuri legate de jocurile de noroc într-o zi de nuntă. Pentru a menține stresul liber al zilei nunții, este foarte recomandat să creați cel puțin două conturi de pariuri alternative. Contul principal ar trebui utilizat în timpul procesului de planificare a nunții și este absolut necesar ca acest cont alternativ să fie separat de cel principal. În acest fel, dacă cineva primește nunta și află că a fost doar o decizie proastă, ei pot transfera pur și simplu fondurile către cea secundară fără a suporta costuri suplimentare.

O altă modalitate de a reduce posibilitatea de a ajunge la o cazinouri online proastă este de a înființa un fond de nuntă de urgență. Acesta este genul de buget pentru nunți și jocuri de noroc care poate fi retras rapid odată ce apare nevoia. Fondul poate fi retras prin simpla tăiere a cardului de credit utilizat pentru cheltuielile de nuntă și jocuri de noroc. Acest lucru permite cuplului să se concentreze asupra punerii fondurilor în luna de miere. Făcând acest lucru, orice tensiune potențială asupra familiei va fi atenuată.

În timp ce majoritatea oamenilor presupun că costul unei nunți este prohibitiv, de fapt poate fi foarte accesibil. De fapt, multe cupluri consideră că este posibil să ai o nuntă minunată și să joci în același timp. Deoarece costul jocurilor de noroc la un cazinou din Las Vegas este incredibil de mare, cuplurile pot economisi o mulțime de bani combinând cele două activități. De exemplu, unii oameni pot decide să-și ducă luna de miere la Las Vegas în loc să își facă nunta la o stațiune.

Dacă planificați o aventură de nuntă și jocuri de noroc în Las Vegas, există câteva lucruri de reținut care vor ajuta lucrurile să meargă mult mai ușor. De exemplu, atunci când o nuntă a fost planificată de către o persoană, este de obicei necesară angajarea unui organizator de nunți. Pentru o nuntă din Vegas, un planificator de nunți se va asigura că toți vânzătorii sunt rezervați, evenimentul are o dată fixă ​​și că nu au loc nenorociri în ultimul moment. În plus, din moment ce Las Vegas este renumit pentru căldura sa extremă, un organizator de nunți va aranja, de asemenea, aerul condiționat pentru nunta și petrecerea de jocuri de noroc, precum și va aranja un loc de ședere pe timp de noapte.

Cuplurile care planifică o nuntă în Las Vegas și o călătorie cu jocuri de noroc au o serie de alte opțiuni de luat în considerare, cum ar fi închirierea unei vile în Las Vegas. Deși această opțiune implică niște bani în plus, poate ajunge să fie mai accesibilă decât un hotel. De asemenea, dacă cuplul nu dorește să rezerve vila pe cont propriu, poate cere asistență unui consultant de nuntă sau unui consultant de nuntă din Las Vegas. Ambele persoane vor putea oferi sfaturi despre lucruri precum favoruri de nuntă și jocuri de cazino. Acest lucru va face întreaga experiență de nuntă și jocuri de noroc mult mai ușoară pentru cuplu, precum și de a economisi bani.

+61 3 8376 6284

mail@culturewayvictoryfund.org

21206 Мангъфова Isle Панеville, MN 27705-8518